Nicole & Hugo
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole & Hugo © Dieter Bacquaert

Nicole: “Als Hugo eerst gaat, zal ik hem volgen, daar heb ik al een wilsbeschikking voor getekend”

Showbizz“Wat ons allemaal ontnomen werd door dat klotevirus... Ik vind het echt verschrikkelijk.” Het leven van Nicole Josy (73) en Hugo Sigal (72) leest als een liefdesroman, maar ook dolgelukkige mensen kennen wel eens mindere momenten. In weekblad PRIMO vertellen ze over de angst voor de coronapandemie, het geheim van 50 jaar huwelijk en hoe ze hun carrière in België ooit bijna opgaven. “Een Australische producer wilde ons in zijn land lanceren, we stonden klaar om te emigreren.”

4 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    4 jaar geleden
    Waarom mag niemand niet zelf beslissen wanneer hij wil afscheid nemen van het leven ? Moet men dan op een brutale wijze zelfmoord plegen ?
  • louis van aken

    4 jaar geleden
    jullie zijn fantastische mensen, ik wens jullie nog een heel lange weg samen. zorg goed voor mekaar. Groetjes en een dikke knuffel aan beide (zelfs al mag dit nu niet)
  • urbain celis

    4 jaar geleden
    weeral sensatie, er zijn vele koppels die dit doen, waarom moet dat van deze 2vermeld worden
  • Avril Pencée

    4 jaar geleden
    Tekenen om het leven te beëindigen na het overlijden van een partner kan niet.
  1. De lockdown van Nicole en Hugo: “Zorg goed voor elkaar en geniet van wandelingen, fluitende vogels en een lekkere aperitief!”
    PREMIUM

    De lockdown van Nicole en Hugo: “Zorg goed voor elkaar en geniet van wandelin­gen, fluitende vogels en een lekkere aperitief!”

    We hebben BV’s, BV-gezinnen en BV-koppels. Hét bekendste koppel van Vlaanderen is zonder enige twijfel Nicole en Hugo. Wij zijn benieuwd hoe zij samen de lockdown beleven. Zo sympathiek en joviaal als het koppel op televisie overkomt, zo zijn ze ook tijdens het gesprek dat we met hen hadden. Ook al is hun grootste vrees dat één van hen besmet zou raken, ze genieten vooral van de tijd met elkaar en beginnen aan allerlei klusjes die al lang (lees: 40 jaar) op het programma staan. Benieuwd hoe andere Bekende Vlamingen de lockdown beleven? Een overzicht vind je hier.
  2. Tranen in ‘Gestrand op Honeymoon Island' wanneer Gwenny en Niels berichten van het thuisfront krijgen
    Play
    TV

    Tranen in ‘Gestrand op Honeymoon Island' wanneer Gwenny en Niels berichten van het thuisfront krijgen

    Drie weken overleven op een onbewoond eiland, met als enige gezelschap je kersverse echtgenoot of echtgenote. Het doet wat met een mens, valt te zien in ‘Gestrand op Honeymoon Island’. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Gwenny en Niels dolblij zijn om plots enkele brieven van het thuisfront te krijgen. Ze kunnen allebei hun tranen niet bedwingen bij het lezen van de mooie boodschappen. “Ik ben dat echt niet gewend”, klinkt het bijvoorbeeld bij Niels.