© stvv

Spanjaard Carlos Peres Salvachua wordt assistent van Kevin Muscat bij Sint-Truiden

De 47-jarige Spanjaard Carlos Perez Salvachua wordt de assistant van de Australische coach Kevin Muscat bij Sint-Truiden. Dat deelde de Limburgse eersteklasser dinsdag mee. Salvachua werkte eerder als assistent onder Muscat bij Melbourne Victory en won samen met hem het Australische kampioenschap. De Spanjaard sluit volgende week donderdag aan bij de groep.

Michiel Verheirstraeten

“Ik kijk er naar uit om mijn opdracht bij STVV aan te vatten, om samen te werken met het team en de doelstellingen te bereiken voor het komende seizoen, stelt Salvachua. “Het is leuk om deel uit te maken van zo’n warme familie als die van STVV. Ik mag ook opnieuw samenwerken met Kevin Muscat en dat motiveert me nog meer.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Met de aanstelling van Salvachua is de technische staf van Muscat compleet. Luciano Trani blijft physical coach. Jurgen De Braekeleer verlengde zijn contract als keeperscoach. Yasuaki Osato is de video-analist.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer