Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Tellier wil forser optreden tegen vervuiling door kajakkers op Lesse

Waals minister van Leefmilieu Céline Tellier (Ecolo) is van plan kajakkers de duimschroeven aan te draaien. Volgens de kranten van de groep SudPresse wil ze er zo voor zorgen dat er minder afval in de natuur achterblijft. Blikjes en plastic flessen mee aan boord nemen wordt mogelijk verboden.

8 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Hij heeft gelijk. Hoe gemakzuchtig en vuil kan je zijn? Voor mijn part geven ze boetes van 100 euro per gram achtergelaten afval + twee weken gemeenschapsdienst: bermen, parkeerterrreinen, parkjes en oevers ruimen van 9 tot 5. En bij recidivisme een kamion restafval op hun oprit.
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Niet alleen daar , in de bossen ziet het soms wit van de papieren zakdoekjes (gevaar voor dieren) en je ziet meer en meer blikjes , verpakkingen , flesjes liggen , ze gooien ze zelfs in de weides waar dieren in staan .
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Waar veel volk komt begint de miserie : lawaaihinder en vervuiling. Verplicht mensen om net als de hondenpoep, ook hun afval mee te nemen...dit uit respect voor de natuur en de medemens die niet verplicht is om andermans vuil op te ruimen.
  • guido verlinden

    4 jaar geleden
    Groot gelijk natuurlijk ze laten het vuil stilletjes in water zaken.een fikse boete van 500€
  • etienne vijverman

    4 jaar geleden
    daar heeft ze gelijk in is het nu zo moeilijk de restafval aan boord te houden en in een vuilbak te doen blijkbaar wel voor velen