Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp.
Volledig scherm
Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. © ANP Kippa

Einde verhaal voor ‘Veronica Inside’ na heftige ruzie tussen vaste trio Derksen, Genee en Van der Gijp? “Het escaleerde volledig”

VoetbalKeken we afgelopen maandag voor het laatst naar de populaire voetbaltalkshow ‘Veronica Inside’? Volgens het Algemeen Dagblad hadden analisten René van der Gijp, Johan Derksen en presentator Wilfred Genee een heftige ruzie nog vóór de uitzending begon. De aflevering, waarin het racismedebat centraal stond, trok een recordaantal van 1,7 miljoen kijkers. Maar Van der Gijp en Derksen voelden zich geviseerd. “We wisten allebei niet dat Genee ons voor het Joegoslavië-tribunaal zou zetten. Voor ons houdt het op.” 

48 reacties

  • Michael Vandamme

    4 jaar geleden
    Wat is de jongere generatie toch een bende zwakkelingen, ze zijn overal door geschoffeerd, alles is racisme en discriminatie. In de toekomst mogen we met niks meer lachen. Censuur op alles. Door Twitter en andere sociale media, kunnen al die klagers hun krachten bundelen en zo krijgen ze alles gedaan.
  • johannes van Wetten

    4 jaar geleden
    Dit had niets met voetbal te maken, ranzige opmerkingen over vele bekende personen, maar over henzelf mocht men geen bepaalde dingen uiten. Het was eerder een goedkope soap vertoning zonder enige noemenswaardige inhoud, met veelal narcistisch gedrag.
  • Marijke Boulet

    4 jaar geleden
    Mensen die hier komen vertellen "eindelijk is het gedaan of het is humor voor een bepaald publiek" zijn blijkbaar toch niet van de slimste , blijkbaar weten ze niet dat je met de knopjes op de afstandbediening een ander programma kan kiezen en niemand verplicht is om Veronica inside te blijven kijken .
  • Patrick Claeys

    4 jaar geleden
    Tja.... je kan nu eenmaal ook niet eeeeeeuwig blijven leuteren over dat onnozel voetbal hé! Hetzelfde met die Frank Raes-show daar. (Inderdaad, ik heb het niet echt met dat voetbal, nee)
  • Jan Jansen

    4 jaar geleden
    Helaas dat dit programma stopt! Eindelijk een programma dat gewoon zegt waar het op staat! In vele andere programma’s wordt veel gesproken, weinig gezegd! Derksen heeft ook helemaal gelijk dat het vreselijk hypocriet is dat landen wel in Qatar gaan voetballen maar hun programma boycotten omdat ze eens « racistisch » overkomen. Hypocritie ten top!!!