Duchâtelet op Sclessin.
Volledig scherm
Duchâtelet op Sclessin. © Photo News

Duchâtelet overweegt investering in project-Venanzi, "maar ik keer niet terug naar de voetbalwereld”

StandardStandard-voorzitter Bruno Venanzi heeft aangeklopt bij Roland Duchâtelet (73) om te investeren in het vastgoedproject van de Rouches. Die zegt niet de facto neen: “Maar ik heb nu andere zorgen.”

6 reacties

  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    hem eerste buiten geschot maar zijn geld hebben ze nodig.
  • Fabrice Braccio

    4 jaar geleden
    RD geld verloren aan Standard??? Voor RD , Standard heeft 20 miljoen € op de rekening en spelers als Witsel, Defour en Carcela in de kern. RD vertrekt, Standard heeft geen geld meer, geen goede spelers meer en Venanzi moet bovenop de leeggehaalde clubkas meer dan 20 miljoen betalen + een deel van de toekomstige transfergelden. Trouwens al die jeugd die vertrokken is, heel veel onder het bewind RD. Duchatelet heeft dikke winst gemaakt met Standard en de club naar de rand van de afgrond gebracht
  • Marcus Camps

    4 jaar geleden
    Goed zot. Beledigd en uitgemaakt voor dief door Venanzi, de voorzitter met veel getater zonder sollen te laten rollen, terwijl Duchatelet massa's geld heeft verloren aan Standard.
  • Nadine Huldemont

    4 jaar geleden
    Die gaat geen 2 keer zijn eigen broek scheuren, daar is die veel te slim voor.
  • L.R. JANSSENS

    4 jaar geleden
    Duchetelet overal verwenst en verguisd,maar als men(veel)geld nodig heeft vindt men hem terug.In zijn plaats zou ik ook foert zeggen,trek uw plan.