Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Gemiddeld nog 93 besmettingen per dag, 16 opnames in de ziekenhuizen

Er worden gemiddeld nog 93 besmettingen per dag met het coronavirus opgetekend, tegenover 89 gisteren. In de ziekenhuizen worden gemiddeld 16 nieuwe patiënten opgenomen, gisteren ging het om 12 opnames. Het gemiddeld aantal overlijdens ligt op 5.

25 reacties

  • Dirk Vregels

    4 jaar geleden
    De griep is er ook het hele jaar door. Wat artsen, politiek en media echter angstvallige verzwijgen is de hoge leeftijd van de overledenen. Doe een rondvraag in je eigen omgeving en er zal je veel duidelijk worden.
  • Jo Peeters

    4 jaar geleden
    Cijfers per dag is oké. Dat die cijfers fluctueren dat is normaal. Laat de mensen zelf een gemiddelde maken als ze dat zo willen zien maar per dag is het beste en dan kan je zelf conclusies trekken.
  • Roger Rymen

    4 jaar geleden
    Zou wel eens willen weten hoe, wie, wanneer, waarom en waar nieuwe besmettingen nog gebeuren. Journalisten van HLN aub eens onderzoeken en publiceren!
  • Luc Snykers

    4 jaar geleden
    93 nieuwe besmettingen en de mensen gaan dansen op de pleinen .Leg dat eens uit !!
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Vele mensen denken dat het al gedaan is met die onzichtbaar virus ...! Helaas door een deel van de mensen die de regels niet willen volgen gaan we binnen kort nog in 2e Lockdown komen ... Als je ziet overal hoeveel mensen niet veilig meer laat staan de regels te volgen