Chris Dusauchoit had last van een grote vliegenplaag.
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Dusauchoit had last van een grote vliegenplaag. © vertommen

‘Vliegenplaag-proces’ van Chris Dusauchoit tegen zijn buurman gaat laatste fase in: “Last van vliegen? Dat hij een poetsvrouw neemt!”

Showbizz“Iemand maakt mij het leven zuur, en ik zou ’t op een lopen moeten zetten? Nee, hoor.” In het al jaren aanslepende dispuut tussen Chris Dusauchoit (57) en zijn buurman rond een vliegenplaag is het eindelijk tot een proces gekomen. Veehouder Theo Schrevens (64) is er gerust op dat hij de zaak gaat winnen, maar dat is Chris ook: “Dit zijn zware milieumisdrijven, hé, dat zie je aan de straf die hem boven het hoofd hangt”, zegt hij in Dag Allemaal. 

4 reacties

  • Sara Peeters

    4 jaar geleden
    Heb maar zo’n buurman, hij heeft er geen last van al zijn viezigheid. Maar hij zadelt zijn buren ermee. De rechter zou hem eerst goed moeten beboeten en een cursus verplichte hygiëne laten volgen. Waar is de FAVV waarom gaan ze daar niet inspecteren??
  • johanneke li

    4 jaar geleden
    Vliegen komen op afval af, als dat er is, is het niet meer dan normaal dat dit wordt opgeruimd. Maar als het een veestal betreft dan is wat overlast best mogelijk zelfs indien de boer de voorschriften volgt. Voor een stadsmens is dat soms wel moeilijk te aanvaarden...
  • René Mertens

    4 jaar geleden
    Wie woonde daar eerst ? Als het die boer was dan mag die omhooggevallen BV wel wat minder praat hebben. Als ge op de boerenbuiten wil wonen dat weet ge dat het er niet altijd rustig aan toe gaat. Ben benieuwd.
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    Hoe neerbuigend is die uitspraak voor alle poetshulpen! Daar verdient hij een extra straf voor als je het mij vraagt!