Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Evenementen tot 400 personen mogelijk vanaf 1 juli als ze buiten zijn

ShowbizzOp de persconferentie van de Veiligheidsraad werd woensdag aangekondigd dat er vanaf 1 juli weer outdoorevenementen mogen plaatsvinden met een maximum van 400 aanwezigen, vanaf augustus zou dat kunnen stijgen naar 800. Indoor zou het aantal van 200 kunnen stijgen naar 400.

4 reacties

  • Lisette Nelissen

    4 jaar geleden
    Zolang er geen mondmaskers verplicht zijn in winkels en de mensen voornamelijk in Vlaanderen er dus ook geen dragen zien ze mij in geen enkele winkel. Ik ga rechtstreeks bij de boer kopen en de rest op collect and go. Goed voor de portemonnee want geen impulsaankopen meer. Al de rest, kleding en prullaria, cafés en restaurants, zal wachten tot er 2 maand 0 gevallen zijn.
  • Nancy Dejonghe

    4 jaar geleden
    Maar een tuinfeest geven aan mensen die je goed kent omwille van het communiefeest die niet mocht doorgaan mag dan weer niet??? Begrijpen wie begrijpen kan :-(
  • Walter WOUTERS

    4 jaar geleden
    Tommorrow Land en Rock Werchter worden verbannen voor de eeuwigheid, de ouderen hebben het voor het zeggen en niet de jongeren...............
  • Bruno Van Praet

    4 jaar geleden
    Eindelijk, met alle begrip voor de opgelegde maatregelen. De amusementensector mag zich stilaan herstellen.
  1. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”