Ángeles Rubio (links) is een van de vrouwen die de LGBTI-vlag heeft ontworpen. Het resultaat (rechts) is een reusachtige vlag die in een straat hangt in de Spaanse stad Aguilar de la Frontera.
Volledig scherm
Ángeles Rubio (links) is een van de vrouwen die de LGBTI-vlag heeft ontworpen. Het resultaat (rechts) is een reusachtige vlag die in een straat hangt in de Spaanse stad Aguilar de la Frontera. © RV

Ongezien: 13 buurvrouwen haken 50 meter lange LGBTI-vlag die straat siert als symbool voor gelijkheid

Dertien buurvrouwen uit Aguilar de la Frontera, een stad in de Spaanse regio Andalusië, hebben een LGBTI-vlag gemaakt van ruim 50 meter lang, dat meldt de Spaanse krant El País. “Iedereen die onder deze regenboogvlag wandelt, zou moeten beseffen dat we allemaal in deze wereld passen, ongeacht wie je bent”, zegt een van de initiatiefneemsters.

4 reacties

  • Carin Desmet

    4 jaar geleden
    Mooie boodschap dat iedereen gelijk is en plekje op de wereld verdiend ongeacht wat u bent iedereen heeft een hart en ziel.
  • Janine Wezelenburg

    4 jaar geleden
    Met deze boodschap zouden zóveel meer mensen zich mogen bezighouden : "Iedereen die onder deze regenboogvlag wandelt, zou moeten beseffen dat we allemaal in deze wereld passen, ongeacht wie je bent". Hartverwarmend gewoon
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Toch leuk om te zien dat er zoveel mensen zo weinig te doen hebben dat ze zich met zo'n zaken kunnen bezighouden.
  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    Prachtig initiatief en het is nog nuttig ook de schaduw zal welkom zijn.