Grietje Vanderheijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Grietje Vanderheijden. © VRT

Hoe gaat het nog met Grietje Vanderheijden uit ‘Lili en Marleen’? “Ik droom ervan om nog eens voor een camera of op een podium te staan”

TVTot afgelopen zondag kon je op VTM Grietje Vanderheijden (42) nog eens op tv zien in herhalingen van ‘Lili en Marleen’. Acteren doet de blondine al eventjes niet meer, al is de showbizzdeur nog niet volledig dicht. “Door de heruitzendingen word ik nu opnieuw herkend op straat”, vertelt ze in Story. Intussen heeft ze wel een succesvolle carrière in een heel andere sector uitgebouwd. “Ik heb me heel goed door de coronaperiode kunnen slaan.”

7 reacties

  • gustaaf carpels

    4 jaar geleden
    Gelukkig heeft ze nog een andere broodwinning Want ze lijkt me een toffe madam. Ik wens ze zeker nog een rol toe op tv of film als de wereld terug naar normaal kan evalueren met dat virus
  • Edwin Van Oost

    4 jaar geleden
    De mooiste toneel/serie afleveringen. Echte nostalgie. Rust en eenvoud. Zonder geweld of overdrevenheid. Mag nog steeds terug keren op de buis...
  • willy elsacker

    4 jaar geleden
    Een zeer goede actrice!en tevens beelschoon!
  • Selma Desmet

    4 jaar geleden
    Zo'n mooi meisje, nu mooie dame! Graag zien we haar nog es terug in een of andere nieuwe TV serie; overigens : nog steeds fan van Lili en Marleen, heerlijke volkse televisie.
  • Patrick morel

    4 jaar geleden
    Lili en Marleen, iedere zondagavond dolle pret met goede acteurs.