Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Aantal coronabesmettingen in Europa stijgt voor het eerst in een maand tijd opnieuw

Voor het eerst in maanden stijgt het aantal dagelijkse coronabesmettingen in Europa opnieuw. Europa telt meer dan 2,5 miljoen besmettingen van het nieuwe coronavirus, zo bevestigde Hans Kluge, directeur van de Europese tak van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), donderdag.

6 reacties

  • wilfried saenen

    4 jaar geleden
    So? Wat maakt het uit... De lockdown diende enkel om de piek af te vlakken. Zelf een peuter weet dat dit nog een tijd zal nazinderen. We moeten het gewoon ondergaan en dan is het ook een heel goede zaak dat de mo dmaskers hier niet verplicht geworden zijn. Zij die toch voorstander zijn om 1 te dragen, wel zet dan een fpp3 masker op en je beschermt uzelf voor 99 % en hou op met te zagen over dat iemand er geen draagt.
  • lu marissen

    4 jaar geleden
    Met zijn allen op reis en bij terugkomst hetzelfde als bij de krokus vakantie
  • dieter devreze

    4 jaar geleden
    Als dat geleidelijk en beheerst gebeurt is dit een goede zaak. Alleen zo lossen we het op, door het traag en geleidelijk collectief uit te zieken.
  • Regina Van Akker

    4 jaar geleden
    Te verwachten met al de versoepelingen overal; de grenzen open en het zal weer vollenbak zijn. Maar ja, het toerisme & de horeca mogen niet bloeden hé, de zwakkeren en de risicogroepen daarentegen ...
  • Godot Lilly

    4 jaar geleden
    Ja hoor, maar mondmaskertjes hoeven we van onze politiekers niet te dragen. In België weten we zelfs de cijfers niet, de gemiddelden zeggen niks. R0 waarde weten we ook niet. We moeten ons plan trekken.