RV
Volledig scherm
© RV

Amerikaanse moeder met dood bedreigd nadat baby in zwembad gegooid wordt tijdens “survivalcursus”

Er is ophef ontstaan over een viraal TikTok-filmpje van een Amerikaanse vrouw, waarop te zien is hoe haar baby van acht maanden in het zwembad gegooid wordt. Krysta Meyer (27) maakte het tijdens een “survivalcursus” voor baby’s van een zwemschool in Colorado Springs. Er kwam echter flink wat commentaar op. De vrouw zou zelfs doodsbedreigingen krijgen.

6 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Voor diegene die het nog niet weten een foetus zit 9 maanden in een vruchtzak. En verdrinken ze daar niet in? waarom mag je een baby niet in het water onder laten gaan. Hij heeft zeker nog de reflexen die hij/zij heeft die ze moesten gebruiken in de vruchtzak. En als ze dat 9 maanden kunnen, kunnen ze het ook wel 5 seconden. leren zwemmen kan je door aan te leren niet te verdrinken.
  • Robbert Vandendorpe

    4 jaar geleden
    Leuk fenomeen als je iets post op sociale media: mensen zoeken als bezetenen naar iets om kwaad op te zijn of mensen aan de schandpaal te nagelen. En dit wordt dan het centrale thema van een video of afbeelding die eigenlijk oorspronkelijk iets leerrijks, plezant of adembenemend moest zijn.
  • Willy VDH

    4 jaar geleden
    ik heb mijn kinderen zo leren zwemmen, den tutter in de mond en het water in. nu doen ze het met hun kinderen.
  • Dirk Huybregts

    4 jaar geleden
    Ik heb mijn 3 kinderen dezelfde les gegeven, zo leren ze tenminste hoe en wanneer hun adem in te houden en vooral, het lijkt misschien niet zo maar ze vonden het allen zeer leuk!!! Ze kunnen alle 3 zwemmen als een vis...
  • Stefaan Baert

    4 jaar geleden
    Niks aan de hand. Waterpret voor moeder en kind. Minder ervaren ouders doen dat beter niet. Zoiets op tiktok zetten is een vergissing.