Maarten Boudry.
Volledig scherm
Maarten Boudry. © Wouter Van Vooren

Filosoof Maarten Boudry niet mals voor De Block nadat ze beslissing over mondmaskers verdedigt: “Ze moet opstappen”

Filosoof Maarten Boudry is in een reeks tweets fel van leer getrokken tegen minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) nadat ze de beslissing van de regering om mondmaskers niet te verplichten in winkels verdedigde. Boudry schrijft zelfs dat De Block moet opstappen.

120 reacties

  • GUNTER ORTMANN

    4 jaar geleden
    Verplichte mondmaskers zouden zeker hun nut kunnen bewijzen nu de meeste egoisten de social distancing aan hun laars lappen. Ik was vandaag in Oostende en iedereen liep er kriskras door elkaar. Dan moet het hoogseizoen nog beginnen! En onze Maggie zou als minister van volksgezondheid en huisarts beter moeten weten.
  • Chris Devlaeminck

    4 jaar geleden
    Ben heel tevreden met de beslissing van De Block. Wie een mondmasker wil dragen, doe maar.
  • Roger Declercq

    4 jaar geleden
    Al eens bij stilgestaan dat zes van de tien leden van het GEES tegen het dragen van het mondmasker waren?
  • Matt Casters

    4 jaar geleden
    Als mondmaskers NU zin hebben en wetenschappelijk bewezen hebben zin te hebben, dan maakt het echt niet uit wie wat dan ook ooit gezegd heeft. Trouwens, het wordt steeds drukker in de winkels e.d. De kans op een nieuwe besmettingshaard wordt hierbij ook groter.
  • De Waarheid

    4 jaar geleden
    Hij heeft nog nooit gehoord dat de specialisten zeggen dat dit masker enkel nuttig is in ruimten waar de 1,5m afstand niet gegarandeerd is? Hij is waarschijnlijk zelf zo ene die zich niets aantrekt van die belangrijkste regel en al lang voordat er bubbels waren toch zijn eigen familie ging bezoeken? Iedere minister heeft in dit dossier fouten gemaakt en veel wind gevangen, als die allemaal best opstappen kan hij beter oproepen voor nieuwe verkiezingen!