Suarez
Volledig scherm
Suarez © REUTERS
RC Celta CEL
2
EINDE
2
FC Barcelona BAR
  • 50' Goal Fedor Smolov
  • 88' Goal Iago Aspas
  • Luis Suárez Goal 20' 67'

FC Barcelona lijdt duur puntenverlies waardoor Real Madrid morgen 2 punten kan uitlopen, Suárez: “Ik ben woedend en gefrustreerd”

La LigaEden Hazard en co wrijven zich al in de handen. FC Barcelona heeft duur puntenverlies geleden op het veld van laagvlieger Celta de Vigo (2-2). Aangever Messi en doelpuntenmaker Suárez leken de ‘Blaugrana’ naar de zege te leiden, maar Aspas schoot in het slot de gelijkmaker tegen de netten. Als Real Madrid morgen wint van Espanyol, loopt het twee punten uit. 

6 reacties

  • Rudy Vander Elst

    4 jaar geleden
    Vind toch dat de vrije trap voor Celta geen was, schwalbe eerste klas.
  • eddy janssens

    4 jaar geleden
    ja als je er niet tegen kan . ale madrid ja ervoor
  • Nando Garcia Fernandez

    4 jaar geleden
    en dan mogen ze na 90min nog blij zijn met één punt
  • Jan Jansen

    4 jaar geleden
    Barcelona mist de geblesseerde Frenkie de Jong!
  • Monique Asaert

    4 jaar geleden
    Heb gekeken op Eleven sport, maar aan de commentaar van de reporter,hoor je niets anders dan Messi en barca hier Messi en barca daar.
  1. ‘Pinochius’: huiskrant van Valencia beschuldigt Real-aanvaller Vini Jr. van liegen in rechtszaak rond racisme

    ‘Pinochius’: huiskrant van Valencia beschul­digt Re­al-aanvaller Vini Jr. van liegen in rechtszaak rond racisme

    Ruis op de relatie tussen Real Madrid en Valencia in La Liga. ‘Super Deporte’, zeg maar de huiskrant van Valencia zoals Marca en AS dat zijn van de Koninklijke, komt vandaag met een afbeelding van Vinicius als Pinocchio nadat de Braziliaan op 21 mei racistisch bejegend werd in het Mestalla. Tijdens zijn getuigenis gisteren sprak de Braziliaanse aanvaller dat heel het stadion hem uitschold, volgens Valencia ging het maar over drie toeschouwers die in de racismezaak voor het gerecht terechtstaan.
  2. Rodrygo schiet Real Madrid met 2 goals weer wat comfortabeler naar de leiding

    Rodrygo schiet Real Madrid met 2 goals weer wat comfortabe­ler naar de leiding

    Het ging niet van harte, maar Real Madrid heeft de drie punten thuis gehouden tegen een stug Athletic Bilbao. Rodrygo trapte de Koninklijke al snel op voorsprong met een knappe plaatsbal in de verste hoek. Veel soeps was het verder niet voor rust, en ook na rust had Real moeite met Bilbao, het nummer vier in La Liga. 't Was opnieuw de Braziliaan die zijn team op weg zette naar de zege door op de counter 2-0 te maken. Real Madrid behoudt zo een kloof van acht punten op eerste achtervolger Barcelona. De laatste en enige competitienederlaag van Real dateert al van september 2023.