Prinses Diana
Volledig scherm
Prinses Diana © epa

Nieuwe documentaire onthult: “Prinses Diana wilde niet scheiden”

RoyaltyZe mag dan bijna 23 jaar geleden overleden zijn, maar het leven van prinses Diana blijft fascineren. Het is dus niet verwonderlijk dat er een nieuwe documentaire over de onfortuinlijke Britse uitkomt: ‘Princess Diana: In Her Own Words’. Daarin komen onder meer Jennie Bond (69), voormalig royaltywatcher voor de BBC, en Patrick Jephson, Diana’s ex-privé-secretaris, aan het woord. 

6 reacties

  • Willy VDH

    4 jaar geleden
    De waarheid zullen we nooit kennen.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Tijdens haar huwelijk had ze (en dat was bekend) al minstens een 10-tal zijsprongen gemaakt. En typisch : "het was het gedrag van Charles dat haar in de armen van andere mannen gedreven had." En dan maar het onschuldig lam uithangen - dat wel keiharde onderhandelingen voerde voor de scheiding waarbij ze 17 miljoen pond schikking plus 400.000 pond per jaar kreeg. En vooral haar koninklijke titel wilde behouden. Nogal een lijdensweg.
  • leen hanssens

    4 jaar geleden
    Zij moest alleen voor een troonopvolger zorgen, meer niet.
  • Gerd Peeters

    4 jaar geleden
    Die vrouw haar leven was een echte lijdensweg, ze had nooit met die vent mogen trouwen, en de echtbreekster heeft haar zin gekregen, de tegenstandster van het toneel en zij de hoofdprijs.
  • Jan Deblaere

    4 jaar geleden
    Diana is een voor velen een melkkoe en zolang het opbrengt zullen er documentaires, boeken en verhaaltjes de wereld in gestuurd worden. En off the record kan je heel wat uit je duim zuigen. Laat haar rusten in vrede. Zij er echt niet genoeg levenden om over te vertellen ?