Twee Belgische ijssalons verkopen deze zomer champagnesorbet.
Volledig scherm
Twee Belgische ijssalons verkopen deze zomer champagnesorbet. © Unsplash/Piper-Heidsieck

Wordt champagne-ijs de hype van de zomer? Deze ijssalons verkopen het vanaf juli

Sprankelende champagne en verfrissende sorbet: als dat geen match made in heaven is. En goed nieuws, want die goddelijke creatie, bedacht door champagnemerk Piper-Heidsieck, kan je deze zomer in twee Belgische ijssalons proeven. 

3 reacties

  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Twee personen, zes bolletjes ijs, 15 euro. Voor die prijs heb ik al een fles redelijke champagne.
  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Baileys-ijs dat is ook lekker. En verder gewoon goede basis vanille. Niet die nonsens met extra 'room', maw extra poeder dus, dat voor ijs moet doorgaan tegenwoordig. Maar echt ijs dat voor 't minste wegsmelt. En al die mixen met smaakloze brol dat in de VS voor snoep, cake, koekjes... moet doorgaan, bah. Net als Oreo, 0% smaak, neem dan een Prince koek of zo, veel lekkerder. Begrijp dat mensen het terug zelf beginnen maken.
  • Johannes Martens

    4 jaar geleden
    Zonde van de drank... door de smaaktoevoegingen en extra suikers gaat de oorspronkelijke smaak helemaal verloren. Champagne hoor je gewoon te drinken. Trouwens er zijn zoveel betere champagnes als Piper-Heidseck of Veuve Cliquot waar je al de helft van de fles betaald alleen voor het etiket en de reclame.