©  REUTERS

Barcelona mist Frenkie de Jong ook tijdens topper tegen Atlético Madrid

FC Barcelona moet het dinsdag in de topper tegen Atlético Madrid opnieuw stellen zonder Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder is herstellende van een spierblessure. De Jong ontbreekt in de selectie van 23 spelers die trainer Quique Setién maandag bekendmaakte voor het duel in Camp Nou met de nummer drie van La Liga.

Bron: BELGA

Barcelona heeft na twee draws in de afgelopen drie competitiewedstrijden de leiding in La Liga moeten afstaan aan Real Madrid. De ploeg van Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois staat nu twee punten voor, met nog zes wedstrijden te gaan. Atlético heeft als nummer drie van de ranglijst dertien punten achterstand op de stadsrivaal en doet niet mee in de titelstrijd. De ploeg van trainer Diego Simeone kan Barcelona wel een nieuwe klap toebrengen.

Zonder De Jong presteert Barcelona de laatste weken tegenvallend. Zaterdag liet Barcelona punten liggen bij Celta de Vigo (2-2). De Braziliaan Arthur, die op het punt staat om over te stappen naar Juventus en afgelopen weekend in Turijn al de medische keuring onderging, behoort wel tot de selectie van Setién. Sergi Roberto is na een blessure ook weer inzetbaar.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer