screenshot
Volledig scherm
© screenshot

Sector One eindelijk neer na 20 overwinningen: dit waren hoogtepunten vijfde speeldag Belgian League

gamesHet zomerseizoen van de Belgian League is halverwege en alle teams maken nog steeds kans op de play-offs. In de vijfde week stelde Sector One alvast een plaatsje veilig en kon KVM Esports wraak nemen tegen RSCA Esports.

  1. Oorlogsgame ‘Classified: France ’44' biedt oerdegelijke turn-based tactics, en meer moet dat niet zijn
    gamereview

    Oorlogsga­me ‘Classified: France ’44' biedt oerdegelij­ke turn-ba­sed tactics, en meer moet dat niet zijn

    Vandaag verschijnen minder turn-based tactische games dan de fans van dat genre willen, maar de kwaliteit is over het algemeen beter. Deze ‘Classified: France ’44’ is daar een goed voorbeeld van. Alles uit de beproefde formule geeft present, is oerdegelijk uitgewerkt en heeft soms nog een interessante tweak gekregen. En als de kern van de gameplay goed zit, dan is een mens al wat sneller bereid om die ietwat opgedrongen randmechanismen erbij te nemen.
  2. ‘Outcast: A New Beginning’ is een letterlijke blast from the past
    gamereview

    ‘Outcast: A New Beginning’ is een letterlij­ke blast from the past

    ‘Grand Theft Auto III’ was in 2001 voor veel van ons de eerste kennismaking met een (zo goed als) volledige 3D-wereld en zorgde voor een bescheiden revolutie in gameland. Terecht, maar toch was het concept hen twee jaar eerder al voorgedaan, door het Belgische Appeal Studios nog wel. Het spel in kwestie? ‘Outcast’, een sci-fi avontuur voor pc dat best goed onthaald werd maar helaas door financiële problemen bij de makers nooit een vervolg kreeg. Nochtans waren de plannen voor die sequel er wel, en kijk: amper 23 jaar later is Appeal Studios terug van weggeweest en ligt ‘Outcast: A New Beginning’ in de rekken!