Onze chef voetbal zag de wedergeboorte van Yannick Carrasco tegen Barcelona.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal zag de wedergeboorte van Yannick Carrasco tegen Barcelona. © Reuters/HLN

Onze chef voetbal zag de wedergeboorte van Yannick Carrasco tegen Barcelona: “Zijn ­beste jaren moeten nog komen”

La LigaGisteravond in Camp Nou staat gelijk met de wedergeboorte van Yannick Carrasco. Hij is terug! Uitblinker in een topper in La Liga – wat was dat lang geleden. Real Madrid dankt Carrasco – zij kunnen morgen vier punten uitlopen op Barcelona.

4 reacties

  • marc castermans

    4 jaar geleden
    Een goede wedstrijd en weeral een uitspraak van chef-voetbal om van te gieren. Hou toch op met na een wedstrijd van iemand een superman te maken. Denk eens aan Musonda, Januzay en andere would-be wereldsterren.
  • RONNY HELSEN

    4 jaar geleden
    Onbegrijpelijk toch hoe ge bij " zogezegde " "top"analisten met één match terug onmisbaar bent bij de Duivels en zelfs boven Thorgan Hazard gezet wordt . Om het met Joos zijn woorden te zeggen . 1 goede match ! Dat hij kan voetballen weet iedereen en deze analisten zijn het die zulke spelers de grond inboren bij geen regelmaat . Maar 1 match kan alles veranderen , ge ziet wel .
  • Pascha Van Rossem

    4 jaar geleden
    Hij is terug! ... maar voor hoelang ?
  • Willy Mangelschofs

    4 jaar geleden
    Ik ben niet die superfan van Carrasco maar hij speelde een schitterende wedstrijd waarin hij zelden een verkeerde beslissing nam en toonde, dat zijn versnelling in de versnelling voor vele verdedigers moordend is. Bovendien ook nog verantwoordelijk was voor het resultaat . Knap !