Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Teugels worden vanaf vandaag weer wat gelost: we mogen naar zwembad, wellness en pretpark

Vanaf vandaag gaan opnieuw een aantal versoepelingen van de coronamaatregelen in. In principe blijven enkel nog massa-evenementen en het nachtleven verboden terrein, al blijven de hygiënemaatregelen overal elders wel van kracht.

9 reacties

  • karina de brabandere

    4 jaar geleden
    Leuk maar je partner bezoeken in Gasthuisberg mag maar 3 uurtjes per week!! Wanneer gaan ze daar eens versoepelen?
  • Mark Peeters

    4 jaar geleden
    Terwijl het totaal niet betert, integendeel juist aan het verslechten! Binnen paar weken gaan ze hun opnieuw mogen verontschuldigen voor hun blunders!
  • Karin Verhelst

    4 jaar geleden
    Belgen zullen schrikken in Spanje, mondmasker verplicht (nog steeds) in alle commerciële overdekte ruimtes personeel en klanten. Buiten (zoals op dijk) waar 2 meter (ja u leest goed 2 meter) distantie niet mogelijk is ook mondmasker.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Het enige wat telt bij de wellnesscentra is geld,geld en nog meer geld!! Geen gram respect voor het personeel noch de veiligheid!!
  • Patrick Pittoors

    4 jaar geleden
    Het zal een moeizame start worden voor de vele grote sauna complexen die al van maart gesloten zijn. Op voorhand reserveren, géén jacuzzi’s, géén stoombaden, heel waarschijnlijk géén opgietingen (het sociale hoogtepunt in een Finse en/of Kelo sauna) waar men normaal zij aan zij zit en nu 1,5 m van elkaar moet zitten. Mondmaskers in een (droge) sauna waar het 90°C, of soms meer is, zie ik ook niet zo direct zitten. Twee van de drie sauna/wellness centers die we regelmatig bezoeken openen in iede