Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Christoff en zijn vriend Ritchie hebben afgezien tijdens corona: “Mensen zijn niet gemaakt om 24 uur per dag samen te zijn”

ShowbizzHij moet nog een klein beetje geduld oefenen, maar straks mag Christoff (44) eindelijk opnieuw zingen voor publiek. “Ik voel mij serieus in de steek gelaten door de regering”, zegt de zanger tegen Dag Allemaal over zijn langdurige gedwongen inactiviteit. Die heeft hem ook doen inzien dat mensen niet gemaakt zijn om 24 uur per dag bij elkaar te zijn. “Het zou hypocriet zijn om te ­beweren dat Ritchie en ik geen woorden hebben gehad.”

7 reacties

  • Jean-Paul Van der Borght

    4 jaar geleden
    wij zijn beiden in pensioen en dus al jaren 24 uur per dag samen en geen extra problemen, af en toe elkaar een beetje ruimte geven in plaats van te zaniken en uw geld te tellen
  • Mirko Di Wallenberg

    4 jaar geleden
    Als je nog niet eens een tijdje 24u bij elkaar kan zijn, wat is je relatie dan waard?
  • edwin marreel

    4 jaar geleden
    Spreek voor jezelf beste Christoffe Mijn man en ik zijn graag 24 op 24 u samen
  • Tom Coen

    4 jaar geleden
    24 jaar getrouwd. 24 uur met mijn vrouw.. nog steeds de beste tijd.. beetje rare opmerking, als je zegt, dat je iemand graag ziet beste Kristof.
  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Dan moet hij eens gaan nadenken wat er mis zit , ik zit al langer thuis door een zware medische ingreep en hier vinden we het geen probleem om veel samen thuis te zijn . Mist misschien de grote inkomsten en geraakt hierdoor gefrustreerd?