De moeder bracht twee van haar kinderen (van 2 en 7 jaar) om het leven en probeerde zich nadien van het leven te beroven.
Volledig scherm
De moeder bracht twee van haar kinderen (van 2 en 7 jaar) om het leven en probeerde zich nadien van het leven te beroven. © RV

Dubbele kindermoord in Henegouwen: peuter verdronken, zoon en dochter kregen messteken in nek

In Erquelinnes (Henegouwen, tegen de Franse grens) heeft een moeder gisteravond geprobeerd haar drie kinderen te doden. Orphée (22 maanden) en Cérès (7) zijn gestorven, Thibald (9) verkeert nog altijd in levensgevaar. Het parket maakte bekend dat de peuter allicht verdronken werd. De twee anderen kregen messteken in de nek.

4 reacties

  • Jacques Vandevelde

    4 jaar geleden
    Alles moet perfect, te perfect en zijn de voeling met de eenvoud, de natuur verloren. Er gaan er nog volgen !
  • Johan Vancaneghem

    4 jaar geleden
    Mensen beginnen aan kinderen, en dan gaan ze pas eens nadenken over het leven! Doe dit voordat je aan kinderen begint!
  • jacqueline bax

    4 jaar geleden
    Mee en Johnny, zo jammer dat de moeder nooit hulp kreeg, hulp is vaak prijzig en de behoevenden laten niet gemakkelijk zien dat ze echt in nood zijn. Natuurlijk is de daad die zij deed niet goed te praten, maar ik ben ervan overtuigd dat de mama heel diep moet hebben gezeten, dan kan je niet meer logisch nadenken. Voor de hele familie hoop ik op juiste hulp. Sterkte aan alle betrokkenen
  • Johnny Chanet

    4 jaar geleden
    Soms is het leven zo hard dat bepaalde mensen het niet meer aankunnen. En ze zijn zo somber dat de mensen die ze het liefst zien willen behoeden in deze omstandigheden verder te leven.