AP - Fotomontage HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© AP - Fotomontage HLN

Nieuwe bestseller legt ‘oorlog’ tussen Britse royals bloot: hoe Meghan Markle haar echtgenoot compleet voor schut zette

RoyaltyIs er sprake van een voortdurende ‘oorlog’ aan het Britse hof? Volgens het nieuwe onthullende boek ‘Royals At War’, die meteen een bestseller werd op webshop Amazon, gaat het er achter de schermen dramatischer aan toe dan iemand had kunnen vermoeden. Van prins William (38) die zijn broer tijdens een familiemoment opzij trok om hem te waarschuwen voor ‘zijn’ Meghan (38) tot de grote schaamte die prins Harry (35) voelde nadat zijn echtgenote hem compleet voor schut zette: dit is hoe, wat, waar en waarom de Britse koninklijke familie uit elkaar viel.

3 reacties

  • bert gorissen

    4 jaar geleden
    Hij wordt geen Koning, wat maakt het dus uit. Als hij gelukkig is heeft hij volkomen gelijk. De familie moet zijn keuze accepteren. Bert Gorissen
  • marie-claire de bosscher

    4 jaar geleden
    is misschien een doorn in het oog van de familie, maar nu kunnen Harry en Meghan tenminste een eigen leven leiden ipv alles te moeten doen als poppetjes aan een touwtje.
  • mark germanus

    4 jaar geleden
    Spijtig voor Harry,hij is een sympathieke maar een beetje naive kerel,gevallen voor die trien ! Waarschijnlijk is hij al aan het overpeinzen van hoe geraak ik uit die miserie?