Eden Hazard op training bij Real.
Volledig scherm
Eden Hazard op training bij Real. © Real Madrid

Nieuwe zorgen om Hazard: Zidane laat niet geheel fitte Rode Duivel uit selectie

Primera DivisionDe euforie was van korte duur. Zijn we te naïef geweest? Eden Hazard is door Zinédine Zidane uit de selectie gehouden voor de partij tegen Getafe (22u, live op Eleven Sports). Uit voorzorg. Maar het is duidelijk dat Hazard te maken heeft met een fysieke en mentale weerbots.

7 reacties

  • Bertil Smeets

    4 jaar geleden
    La Liga is ook bekend voor hun beenhouwers vandaar dat Zidane geen risico's wil nemen. De opper beenhouwer is trouwens een zekere Sergio Ramos met zijn 26 rode kaarten waarvan 8 direct.
  • Jelle De Feyter

    4 jaar geleden
    De laatste twee seizoen in de premier league was hij ook niet top en vaak afwezig tijdens de match.In de premier league moet je een been breken om rood te krijgen.In dit artikel wordt het tegenovergestelde beweerd? Als zijn passing nu eens wat sneller gebeurd zal hij minder aangetikt worden. Neem en voorbeeld aan Messi en KDB, dat gaat gewoon allemaal sneller. Hopelijk is hij snel weer de oude en kan hij weer genieten van het voetbal
  • Johan Goossens

    4 jaar geleden
    Het beste is er af Hazard
  • moons fons

    4 jaar geleden
    Prachtige speler, géén vedetteallures a la Lukaku maar een doodgewone man ! Spijtig maar dit zat er aan te komen ! Hij had beter gerust tot einde kompetitie ! Succes Eden !
  • Els Martin

    4 jaar geleden
    Danny vernimmen...wat dan met Messi? Als twee flitsen twee doelpunten betekenen dan is hij God.