De tipi van Graanmarkt 13.
Volledig scherm
De tipi van Graanmarkt 13. © Jef Boes

Hippe conceptstore verhuurt luxueuze tipi voor in je tuin (en daar hangt een stevig prijskaartje aan)

Hét zomerwoord van 2020? Staycation, tiens. Door de coronacrisis blijven mensen meer dan ooit thuis tijdens de vakantie. Ook in je eigen tuin kan je relaxen, en daar speelt de Antwerpse conceptstore Graanmarkt 13 gretig op in. De bekende horecazaak en winkel verhuurt een stijlvolle tent die in jouw tuin wordt opgezet. Het prijskaartje: 490 euro ...

6 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Op zich is het een heel fijne ervaring, in zo'n tent kamperen. Maar 500 euro voor 3 nachten in je eigen tuin? Dat klinkt als een folieke voor de zeer welgestelde medemens.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Heel mooi idee op voorwaarde dat je in een rustige buurt woont... (Het zal je echter maar overkomen dat je luidruchtige buren hebt die hun muziekkeuze luid willen verkondigen en dààr gaat dan de heerlijke nacht...)
  • louis van hoeylandt

    4 jaar geleden
    geloof nooit dat de boekingen als water binnen vallen .wie ga nu in zijn hof 450 of meer euro betalen om te slapen ,hoe gekker hoe beter zou men denken
  • Daniel Corstjens

    4 jaar geleden
    Dat is dan 4900€ voor een maand,zonder levering en zonder extratjes! Wie dit huurt heeft toch een hoop schroeven los in zijn hoofd!
  • Bernd Vaes

    4 jaar geleden
    Op de foto te zien, is dat verre van een tipi. Ga eens na, wat een echte tipi is!