Joe Biden.
Volledig scherm
Joe Biden. © REUTERS

Ex-medewerkers George W. Bush lanceren campagne om Joe Biden te steunen: “Wij kennen het normale en zien nu het abnormale”

Niet alle Republikeinen zijn blij met hun partijgenoot Donald Trump als president. Zo’n tweehonderd voormalige medewerkers van George W. Bush, ook een Republikein, zetten zich nu in om de kandidaat van de andere partij, de Democraat Joe Biden, te steunen.

8 reacties

  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Het helpt als men zijn geschiedenis kent, Dieter Van Genechten. Maar Obama is ook geen oorlog gestart. Zowel in Irak als in Afghanistan dateren de conflicten van voor Obama zijn verkiezing. Trump is dan wel weer sterk in handelsoorlogen. Waar Amerika op termijn slechter uit komt omdat de anderen dan een economische politiek gaan voeren die het hen minder afhankelijk van de VS moet maken.
  • Jos Verelst

    4 jaar geleden
    Er zijn dus toch Republikeinen met verstand, gelukkig.
  • Dieter Van G.

    4 jaar geleden
    President Trump is de eerste president in járen die geen oorlog is gestart in het midden-oosten. Dat vinden ze blijkbaar niet normaal. Vooral Bush was een oorlogsgezinde gek!
  • Christine Berckmans

    4 jaar geleden
    Er is nog een groep bekende republikeinen die zich tegen Trump keren en Biden promoten : The Lincoln Project. Sinds enkele maanden maken ze korte maar hele krachtige en goed gedocumenteerde video-advertenties die o.a. op YouTube te zien zijn.
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Zonder Russische of Chinese tussenkomst heeft Trump geen schijn van kans om herkozen te worden. Zoals piet devlieger schrijft, als zelfs Bush, verantwoordelijk voor de oorlog in Irak, een tien keer betere president was als Trump kan Biden het presidentschap niet mislopen.