Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
PREMIUM
Georges-Louis Bouchez. © Photo News

Onze opinie. Is Bouchez De Mol? Je zou zweren dat hij geen kans onbenut laat om zijn eigen formatiepoging te saboteren

42 reacties

  • Eddy Jans

    4 jaar geleden
    Het probleem is niet De heer Bouchez maar wel diegene die hem de mogelijk geven om deze stratego te spelen. Dus in de eerste plaats de Vlaamse partijen die hem dit spelletje laten spelen. Cd&v en Ovld zijn na het vertrek van NVA verder gegaan met deze restregering . Uit eigenbelang??
  • Nico van Hoorbeeck

    4 jaar geleden
    @Roger Duyssens, een meerderheid in het parlement betekent nog niet een meerderheid van de bevolking. Ik ben zeker dat mocht men de bevolking vragen: 'vindt u dat de huidige abortuswet mag behouden blijven?' dat ruime meerderheid 'ja' zou antwoorden.
  • steven de vos

    4 jaar geleden
    Ge moet de franstaligen (en zeker de MR) niet leren rekenen. In een normale regering hebben ze 2 ministers nu 7 én de Europese president en het lid in de Europese commissie ! Zeer goed geboerd.
  • willy vangeel

    4 jaar geleden
    De Regering di Rupo was beter voor de Vlamingen dan de nva regering Michel (mr), toch blijven de Vlaamse partijen op alle mogelijke manieren hun vorige afgestrafte beleid verder te zetten om toch maar afhaker nva terug binnen te halen. Hopelijk gaan de ogen van spa open voor ze hun eigen achterban verraden om die paar postjes.
  • Rudy Hemmeryckx

    4 jaar geleden
    Waarom zijn blijkbaar Waalse partijen sowieso incontournable en Vlaamse partijen quantité négligeable?