REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

De spectaculaire cijfers van Thibaut Courtois: “Als Real de titel wint, heeft het dat grotendeels aan hem te danken”

La LigaThibaut Courtois, ‘gran portero’. Topkeeper van wereldklasse. Dat bewijzen ook de statistieken. Dit seizoen 16 clean sheets in 30 La Liga-matchen. Geen enkele doelman in de vijf grote Europese competities doet beter. Courtois - tegen Getafe (1-0) opnieuw beslissend - is aan het beste seizoen van zijn carrière bezig. 

9 reacties

  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Niet moeilijk als je de ref meehebt.. n.a. van de wedstrijd van ondermeer 2 weken geleden. Niet tegenstaande een prima doelman. Stats hadden er toch enigszins anders uitgezien.
  • Danny vernimmen

    4 jaar geleden
    Ramos en niemand anders is de man van real .
  • Andrew Kinder

    4 jaar geleden
    Ocharme Getafe?! Daarom dat ze zesde staan in La Liga met ploegen als Barca, Real, Sevilla,... Getafe speelt een sterk seizoen en zijn een taaie tegenstander. In onze competitie zouden ze top twee eindigen. Kampioen spelen doe je alleen met de beste keepers.
  • Chris Drulle

    4 jaar geleden
    Courtois is al sedert het begin van zijn carrière een prijzenpakket (ook Hazard is dat ) en zal dat de rest van carrière blijven doen .
  • frankie bressinck

    4 jaar geleden
    Blij zijn dat ze hem hebben want anders is het "grote" Real maar een mager beestje! Tegen ocharme Getafe bibberen tot het einde en scoren op strafschop! Dat grote talent van een Vinicius kan nog niet scoren op 3 meter van de goal, maar hij moet wel 70 miljoen kosten, waar zijn ze mee bezig?