EPA
Volledig scherm
© EPA

Kevin De Bruyne oogst lof na glansprestatie tegen Liverpool: “Hij is de beste middenvelder ter wereld”

Premier LeagueManchester City gaf landskampioen Liverpool gisteravond een pak rammel: 4-0. Dirigent Kevin De Bruyne was andermaal de grote ster. De Rode Duivel haalde de headlines in Engeland niet, maar de pers zag wel dat de PFA Player of The Year alleen hem toebehoort. “Hij is de beste in de Premier League.”

16 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Domme vergelijkingen met andere grote voetballers slaan nergens op. Iedere voetballer is ( gelukkig) anders, heeft een eigen identiteit met voetballen.Kevin de Bruyne is gewoon een wereldvoetballer, de beste middenvelder van de wereld. En zij dat niet zien, moeten gewoon hun eigen hobby blijven doen, vogelpikken of dansen.
  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Veel completer dan Hazard , met de Kevin kan je oorlog maken , met Hazard nie
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    De titels van City waren er omdat Kevin de dragende speler is in het middenveld, hij is de beste middenvelder in de wereld, ik zou niet weten wie in het middenveld beter is dan Kevin. Spelers vergelijke is zeer moeilijk een zeker met deze uit het verleden want toe ging het een pak minder snel en op welke positie ze speler want een aanvaller en een middenvelder kan men niet vergelijken. Wat het voornaamste is op welke posities een speler kan spelen en dan is Kevin één van de beste van de wereld.
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Op zulke complimenten daar mogen we trots op zijn, met of zonder Jan Jansen. Er zijn momenteel in het hedendaagse voetbal weinig spelers die een elftal de richting wijzen zoals Kevin dat kan, vriend. Voor Pieter Lammes is alles wat boven de maïs komt gewoon not done. Die geniepige karaktertrek herken ik ondertussen ook uit de duizend. God wat mis ik de good old Belgian mentality.
  • tom praet

    4 jaar geleden
    City kwam gisteren erg goed weg het eerste halfuur. Al Liverpool wat de klok sloeg ..., met 2-3 goeie kansen, een bal op de paal en onbestraft handspel van de doelman. Tot de wel erg lichte penalty ... Maar dat van KDB kan wel kloppen. Als ik de vraag stel “ wie dan wel ?” , kan ik niet meteen een nog beter alternatief verzinnen ...