Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Hoe veilig zijn natuurlijke deo’s die dagenlang werken? Dermatoloog Thomas Maselis legt uit

Op een duurzame manier deodorant gebruiken, betekent vooral minder deo spuiten. Dat is ook de achterliggende gedachte van cosmeticamerk Nuud. Dat bedrijf verkoopt deo’s ter grootte van een lippenbalsem waarmee je dagenlang zonder nare geurtjes kan rondlopen. Maar hoe veilig zijn ze? Dermatoloog Thomas Maselis geeft uitleg.

5 reacties

  • Peter Nols

    4 jaar geleden
    Iemand die regelmatig en veel zweet door inspanning zoals sport hoeft zich enkel met water af te spoelen en heeft geen deodorant nodig.
  • Charel De Kromhe

    4 jaar geleden
    Was mij dagelijks ,heb een washandje voor de poep en voor de rest van mijn tempel.Geen deo , parfum of andere zaken nodig.
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Zweten is een natuurlijke eigenschap van je lichaam om je temperatuur te regelen en afvalstoffen uit te scheiden. Waarom zou een mens dit willen uitschakelen? Zolang je dagelijks een douche neemt, ga je echt niet stinken hoor. Je houdt je urine of stoelgang toch ook niet in??
  • Nancy Driesen

    4 jaar geleden
    @jan cosemans: Dit is een zeer veilige deodorant. Ik gebruik deze nu al een tijdje. Je wil echt niet weten welke schadelijke chemicaliën er allemaal in gewone, gekende deodorants zitten...
  • jan cosemans

    4 jaar geleden
    Een vette zalf... Sluit het de poriën dan niet af? Lijkt me niet zo goed voor transpireren.