AFP
Volledig scherm
© AFP

Van Spanje en Duitsland tot Italië: op deze plaatsen zijn maatregelen weer verstrengd na nieuwe corona-uitbraken

De overheden van een hele reeks landen hebben opnieuw inperkingsmaatregelen ingevoerd na nieuwe uitbraken van het coronavirus. Een overzicht.

59 reacties

  • Daisy Daelemans

    4 jaar geleden
    Meneer Walter Wouters, waarom de 65+ in loc down, ik ben 74 maar heb dat ook niet graag. Als iedereen zich zou houden aan de voorschriften, dan zou dit niet gebeuren.
  • Monique Peeters

    4 jaar geleden
    Mensen vergeet groepsimmuniteit mijn man heeft corona gehad en na 3 maanden geen antistoffen meer in het bloed.
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Toch leuk hé op reis gaan nu! Zeker als je weet het risico te lopen besmet te worden in een vreemd land en dan daar in quarantaine te moeten blijven. Wat hebben ze toch gelogen die landen over safe zijn, enkel om geen miljarden te verliezen aan verloren toeristen. Blijf toch gewoon in je land, het is hier al moeilijk safe te zijn.
  • Patrick Braekeveldt

    4 jaar geleden
    Degenen die zich niet aan de maatregelen houden en absoluut geen flauw benul hebben welke drama’s zich in de WZC en de IC afdelingen hebben afgespeeld in lockdown plaatsen kan ook !
  • Marco brilmans

    4 jaar geleden
    Tijdens de crisis dacht men dat men in de zomer niet op reis kon.. Goed excuus om eigen land eens te gaan verkennen, denk ik dan. Blijkbaar was de economische en politieke druk, prioritair boven de volksgezondheid.. en vindt menig Vlaming het alsnog nodig om het zelf te gaan opzoeken. Triestig, zowel van de Vlaming als van de politiek.