Bartomeu en de bewuste penalty-fase in Bilbao-Real.
Volledig scherm
Bartomeu en de bewuste penalty-fase in Bilbao-Real. © Getty

“VAR bevoordeelt altijd hetzelfde team”: bewijzen de beelden het ongelijk van misnoegde Barcelona-voorzitter?

La LigaExtra vuurwerk bij de Spaanse titelstrijd na klare taal van Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu. Die was niet te spreken over de VAR-interventie in de wedstrijd tussen Bilbao en Real Madrid. “Ik zag de match... De VAR wordt niet gebruikt zoals het hoort. Het is altijd hetzelfde team dat bevoordeeld wordt.” Daarmee beweert Bartomeu dat de Koninklijke sinds de herstart van La Liga al meermaals voorgetrokken werd. Onderaan het artikel vindt u een oplijsting van die bewuste fases. 

15 reacties

  • Albert Grisar

    4 jaar geleden
    2 Fases zijn correct, anders moeten we de beelden van Barcelone vs PSG eens terug bovenhalen.
  • KUIDER BOUHJAR

    4 jaar geleden
    Voorzitter van Barcelona is een slechte verliezer en het wordt nog erger als ze dit seizoen geen enkel prijs gaan winnen Real Madrid wordt verdiend kampioen omdat ze 4 op 6 halen tegen Barcelona
  • Jonas Peulemans

    4 jaar geleden
    Typische reactie van de uefaIona president. uefaIona is de meest bevoordeelde ploeg ter wereld en dat weet iedereen heel goed. Zonder de hulp van de refs hadden ze 1/3 van het aantal titels die ze hebben.
  • Jan Pipeleers

    4 jaar geleden
    Dit was duidelijk strafschop. Barcelona is ook altijd bevoordeeld maar dat vergeten ze precies altijd.
  • André Christiaens

    4 jaar geleden
    De verdediger trapt toch duidelijk op de voet van Marcelo en die dan ten val komt. Wat moet de scheidsrechter dan fluiten, een duik van Marcelo en hem rood geven! Juiste beslissing, strafschop.