Aston Martin DB5 met James Bond-accessoires in de 2020-versie
Volledig scherm
Aston Martin DB5 met James Bond-accessoires in de 2020-versie © Aston Martin

De auto van James Bond wordt - gloednieuw - weer gemaakt, inclusief boordmitrailleurs en verwisselbare kentekenplaten

Bij autofabrikant Aston Martin is het eerste, gloednieuwe exemplaar van de legendarische auto van James Bond van de band gerold. Het betreft een ‘remake’ van de klassieke DB5, inclusief de accessoires die 007 in zijn filmavonturen in de jaren 60 gebruikte, zoals verwisselbare kentekenplaten en boordmitrailleurs.

7 reacties

  • Toran Korshnah

    4 jaar geleden
    Kwaliteitsproblemen zijn "gebruikelijk"? gezien de prijs die AM durft te vragen zou dat geen probleem mogen zijn , ook in het verleden niet.
  • Rody Franks

    4 jaar geleden
    Inderdaad, zeg ik ook al jaren: Craig is de slechtste Bond ooit... op de voet gevolgd door Dalton en Lazenby.
  • Hoegars Johnny

    4 jaar geleden
    ben het ook eens met Philippe Deckers - de eerste Bond films hadden nog een verhaal maar vanaf de periode met P.Brosnan werd het steeds erger met als absoluut dieptepunt - D.Craigh - deze acteur lijkt mij meer op een russische maffiabaas dan op een geheimagent - de acteurs lopen echt nog van het ene speciaal effect naar het andere - het waren fijne films toen het nog Fleming verhalen waren maar nu zou ik zeggen stop er mee want wat er nog over blijft is enkel KASSA KASSA
  • Bert D'Hondt

    4 jaar geleden
    Geweldig dat hij nieuw leven ingeblazen krijgt. De DB5 is de mooiste Aston Martin ooit. Enkel jammer dat hij niet op de openbare weg mag, dus dat is eentje om naar te kijken in de garage.
  • Freddie Lamers

    4 jaar geleden
    Ben het helemaal met Philippe Deckers eens.