Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dansen mag dan toch nog niet op trouwfeest: alleen openingsdans toegelaten

Dansen op huwelijken is dan toch niet opnieuw toegelaten, ook niet onder voorwaarden. Alleen het kersverse echtpaar zélf mag de dansvloer op voor de openingsdans. De rest mag enkel toekijken. Dat blijkt uit de FAQ op de website van het Crisiscentrum.

7 reacties

  • Vivian Rouss

    4 jaar geleden
    Eerst mag een dansfeest wel en nu weer niet!!!!!! Ik vraag me af waar het gevaar op besmetting zit!!!! Als de dansvloer verdeeld word per bubbel van 15 personen met Plexiglas en als elke persoon een mondmasker draagt op de dansvloer en zijn handen telkens ontsmet voordat ze de dansvloer opgaan en telkens als ze die verlaten en als eten en drinken enkel aan de tafel mag?????  Zolang naar school geweest, maar toch zo incompetent zijn om probleemoplossend te denken.
  • karel daneels

    4 jaar geleden
    ga de cafe's maar eerst contoleren overal zitten en staan er dronkaards aan de toog er staan er meer aan de toog dan dat er zitten social distance telt niet voor dat soort
  • Victor OOMS

    4 jaar geleden
    Weten ze nu eens eindelijk wat ze effectief willen want de bevolking ziet het bos niet meer door de bomen behalve als men beboet wordt.Schande.
  • Melissa Vermeersch

    4 jaar geleden
    Wij hebben afgelopen weekend ons huwelijksfeest gehad en door de toen noch geldende regels hebben wij toch gedanst op ons feest. Toegegeven wij hadden door de omstandigheden maar 30 mensen uitgenodigd en nooit meer dan 15 mensen op de dansvloer voor ons binnen de regels. We hebben ons goed amuseert en niemand heeft ‘risico’ gelopen want zelf op de dansvloer hield iedereen zijn afstand #gezondverstand
  • Griet Maes

    4 jaar geleden
    Lijkt me logisch. Ik ben, buiten op mijn eigen trouwfeest, nog nooit naar een trouwfeest geweest waar ik iedereen kende en iedereen voordien al in mijn bubbel zat. Nu nog streng optreden en beboeten tegen betogingen (cfr. betoging tegen hoofddoekenverbod in Brussel dit weekend) en andere niet toegestane massabijeenkomsten (cfr. na sluitingsuur café's in Brussel vorige week)!