Margot Cloet.
Volledig scherm
Margot Cloet. © Photo News

“We waren totaal niet voorbereid, Vlaanderen moet datagedreven plan hebben voor tweede golf”

Vlaanderen moet een plan klaar hebben om voorbereid te zijn op een mogelijke tweede golf in de coronacrisis op te vangen. Dat plan moet "datagedreven" zijn. Dat heeft Margot Cloet, gedelegeerd bestuurder van zorgkoepel Zorgnet-Icuro, gezegd in de coronacommissie van het Vlaams Parlement. 

10 reacties

  • René Janssen

    4 jaar geleden
    Ze wil niet met de vinger wijzen, hallo, sinds begin maart is het al onbekwaamheid wat de klok slaat, en je hebt al 9 vingers nodig voor de vazalen van volksgezondheid, dus vingers te kort als je de moeiallen zonder verstand erbij rekend, hoe lachwekkend deze geldverslindende machine toch is, niet te geloven.
  • marc van de poel

    4 jaar geleden
    Akkoord, maar Vlaanderen moet nu eerst een relance plan voor Vlaanderen in voege stellen. Hup, hup, sterke Jan Werk aan de winkel. Niet naar België kijken, voor ons is Vlaanderen véél belangrijker. Werk aan de winkel. Zorg dat onze economie rechtop blijft. Anders kunnen we Wallonië nooit onderhouden. En dan beginnen De Croo en Rutten te wenen.
  • André Van Laethem

    4 jaar geleden
    Zet maar nationaal iets op wat zijn wij hier met info over een paar provincies
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    We zijn niet gewapend tegen een tweede golf. Maar dat is dan voer voor de volgende commissie.
  • Sjonny Martero

    4 jaar geleden
    Wauw. Wat een visie. Zorg maar dat er genoeg mondmaskers zijn. Nu nog een "commando"minister aanstellen. Of een stuk of vijf?