Jani Kazaltzis.
Volledig scherm
Jani Kazaltzis. © SBS

Na 12 jaar lief en leed: Jani Kazaltzis en vriend uit elkaar

ShowbizzVlaanderens bekendste stylist Jani Kazaltzis (41) en z’n vriend zijn geen koppel meer. Een beslissing waar ze hard tegen gevochten hebben, maar die niet langer te vermijden was. Vorig jaar gaf Jani al toe dat er, vooral door de hoge werkdruk, krassen op het koetswerk van hun relatie zaten, maar dat ze ‘eraan werkten.’ Het heeft niet mogen baten, na ruim twaalf jaar is hun liefdessprookje uit, zo schrijft Dag Allemaal. 

2 reacties

  • Liesbet willems

    4 jaar geleden
    Dat komt ervan als je werk boven je relatie kiest. Als je altijd maar meer en meer wilt dan krijg je dit en als er dan misschien nog een derde persoon is, ja dan moet je maar op de blaren zitten
  • Brigitte Dens

    4 jaar geleden
    Sterkte Jani
  1. KIJK. Pommelien Thijs wisselt korte coupe in voor lange haren: “Dat betekent één ding: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug”
    Play
    BV

    KIJK. Pommelien Thijs wisselt korte coupe in voor lange haren: “Dat betekent één ding: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug”

    Er valt meteen iets op wanneer Pommelien Thijs het podium opklimt in Amsterdam. De zangeres heeft haar korte coupe ingeruild voor lange blonde haren. Volgens fans kan dat maar één ding betekenen: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug. Pommelien zou dat hebben bevestigd tijdens de show. “Ze vertelde ons dat de opnames van het tweede seizoen zijn gestart”, vertelt een fan op TikTok. Wanneer de afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend gemaakt.
  2. Metejoor ziet kinderdroom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzarestaurant: “Echte bourgondiërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”
    Showbits
    1

    Metejoor ziet kinder­droom uitkomen en zet schouders onder vegan pizzares­tau­rant: “Echte bourgon­diërs zoals ik gaan vlees hier niet missen”

    “Als kind droomde ik er al van om ooit iets in de horeca te doen, nu wordt die wens werkelijkheid.” Metejoor (33) is duidelijk in zijn nopjes tijdens de opening van de nieuwe vegan pizzeria Plant A Pizza in Antwerpen. Joris trekt niet zelf zijn bakkersschort aan, maar zet zijn schouders onder het horeca-project van één van zijn bandleden: “Ons doel is niet alleen om vegans aan te trekken, maar ook echte bourgondiërs zoals ik kennis te laten maken met plantaardig eten.” Wij waren er exclusief bij tijdens de opening.