Andre Rieu
Volledig scherm
Andre Rieu © Paul Bergen

André Rieu vreest voor bedrijf als coronaregels nog lang duren

MuziekDe Nederlandse violist André Rieu (70) is bang dat zijn orkest het niet redt, als de coronaregels ook volgend jaar nog gelden. Dat zegt hij tegen de regionale omroep L1. “Ik kan met alle vaste lasten en productiekosten niet voor een handjevol mensen spelen”, laat de wereldberoemde muzikant weten.

5 reacties

  • bob jansens

    4 jaar geleden
    oef gelukkig is zijn bedrijf in Nederland geregistreerd, want in België zouden deze werknemers technisch werkloos zijn alle dagen dat er niet opgetreden wordt
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    De banken hebben hem al eens gered. Niet het soort muziek avond waar ik voor de tv blijf zitten, maar... Hij heeft het toch maar voor mekaar gekregen over de ganse wereld veel volk te trekken.
  • Annie Vancauteren

    4 jaar geleden
    Andre Rieu. Uw succes is gemaakt door uw plubliek. Misschien is het tijd eens iets terug te doen. Waren de maatregels nodig? Onderzoek zelf eens kom eens op voor uw publiek die je maakten tot wat je nu bent , velen mensen in vele landen.
  • Annie Vancauteren

    4 jaar geleden
    Hij was toch voor de lockdown ? Mondkapjes. Zijn orkest en koor? Met mondkapjes is niet genieten. André Rieu. En in deze lockdown hebben mensen hun centjes misschien wel voor iets anders nodig.
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Toch gek dat er zoveel componisten van Klassieke muziek zijn die op youtube ongelooflijk succes hebben en meer maar hij ocharme geen 5 maand verder kan zonder 1 optreden.