De baby in het ziekenhuis van Hai Phong, met spriraaltje in zijn hand.
Volledig scherm
De baby in het ziekenhuis van Hai Phong, met spriraaltje in zijn hand. © Facebook Hai Phong International Hospital

Baby poseert met spiraaltje dat zwangerschap moest voorkomen

Het internationale ziekenhuis in de Vietnamese miljoenenstad Hai Phong is viraal gegaan met enkele ontroerende foto’s van een baby met een spiraaltje in zijn hand. In plaats van een zwangerschap te voorkomen, kwam het kleinood bijna tegelijkertijd met het jongetje ter wereld.

5 reacties

  • Theo Van Hoof

    4 jaar geleden
    Hoeveel kinderen worden er geboren ondanks inname van de pil Carl Vangenechten? Ik ken er zo wel enkele. Ik kan je verzekeren dat ze, ondanks ze niet gepland waren, met evenveel liefde worden omringd als de andere kinderen. Het is niet omdat je geen kinderen meer plant dat een extra kind daarom ongewenst is. Wat is het beste? Een gezin met een beperkt aantal kinderen of een groot gezin met kinderen waarvoor niet gezorgd wordt?
  • Meurice Jessica

    4 jaar geleden
    Denk dat het niet mogelijk is want heb een vriendin die ook zwanger geworden is ondanks ze een spiraal had maar de spiraal heeft het hartje doorboord waardoor ze het verloren is hoe is het dan mogelijk als het spiraal er nog in zit het kind toch het levens licht ziet is mij een raadsel maar toch proficiat
  • Christophe Loix

    4 jaar geleden
    Normaal moet zo'n spiraaltje onmiddelijk verwijderd worden bij het vaststellen van een zwangerschap indien mogelijk, voor de veiligheid van de foetus. Als het een met hormonen is, lijkt me reden te meer het zo vlug mogelijk uit de buurt van een ontwikkelende foetus weg te halen.
  • Carl Vangenechten

    4 jaar geleden
    Als de baby later de foto zal begrijpen zal hij beseffen hoe zeer hij welkom was op deze wereld.
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    ik geloof dat eigenlijk niet - dat zou willen zeggen dat dat spiraaltje mee in de vruchtzak gezeten moest hebben, niet?