Tanja Dexters kiest voor een nieuwe uitdaging aan de Costa Del Sol
Volledig scherm
Tanja Dexters kiest voor een nieuwe uitdaging aan de Costa Del Sol © Dieter Bacquaert

Op naar de Costa Del Sol: carrièreswitch voor Tanja Dexters

ShowbizzHet lijkt erop dat Tanja Dexters (43) een nieuwe uitdaging gevonden heeft. Op Instagram maakt ze bekend dat ze in zee gaat met ‘My Dream Property’, een vastgoedmakelaar die gebaseerd is in Marbella, aan de Costa Del Sol. 

13 reacties

  • Ronald Daens

    4 jaar geleden
    Lachwekkend. Ze kan een appartement dat ze gratis ter beschikking gekregen heeft van een vriend nog niet proper houden en dan gaat ze nu als interieurdesigner werken. Man man wat een lachwekkend gebeuren is dat mens haar leven al geweest. Nu naar Marbella een andere rijke vent om den haak slaan die haar kan onderhouden. Haar vriendje met zijn Jaguar garage mag zich al zorgen beginnen te maken.
  • Gustaaf Van Zolder

    4 jaar geleden
    Dat vastgoedbureau hoopt met die verbrande showbizz BV er een positieve return uit te halen? Lijkt m me eerder anti-reclame. Voor mij zou het alvast een reden om niet mee in zee te gaan met zo iemand van 12 stielen en 13 ongelukken.
  • guy gurodewa

    4 jaar geleden
    Succes Tania, Hier in Vlaanderen werd je vooral tegengewerkt, daar ga je hopelijk wel succes hebben,...
  • Johan hendrickx

    4 jaar geleden
    De familie De Vos heeft de laatste decennia blijkbaar op een onbewoond eiland gewoond want ze zijn duidelijk niet op de hoogte van 'madame' haar escapades.. Is er ergens een site waar je kan gokken op de levensduur van dat nieuwe project?
  • Linda Triest

    4 jaar geleden
    Die weet echt niet meer van welk hout pijlen te maken. Succes toegewenst aan haar werkgever. Het zal lang duren vooraleer de boel daar op stelten zal staan.