Hollywood-acteur Johnny Depp in Londen betreffende zijn eerste rechtszaak wegens smaad.
Volledig scherm
Hollywood-acteur Johnny Depp in Londen betreffende zijn eerste rechtszaak wegens smaad. © AFP

“Ik gaf mijn dochter marihuana toen ze 13 was”: Johnny Depp doet opmerkelijke onthulling op eerste procesdag

CelebritiesJohnny Depp (57) heeft dinsdag op de eerste dag van z’n rechtszaak tegen de Britse tabloid The Sun verklaard dat hij geen problemen heeft met woedebeheersing. De acteur klaagt de krant aan, nadat hij in een artikel bestempeld werd als “vrouwenmishandelaar”.  Depp onthulde tijdens de zitting ook dat hij van z’n ex Amber Heard (34) wou scheiden, nadat hij uitwerpselen had gevonden in hun bed en dat hij z’n dochter voor het eerst marihuana gaf toen ze 13 was. 

10 reacties

  • Simone Meeuwesen

    4 jaar geleden
    Alcohol en drugs zijn uit ten bozen Zulke mensen denken altijd dat ze goed zijn . Ze weten niet hoeveel leed t ze t brengen. In de AA zeggen ze zulke mensen moet je veel liefde geven. Dat is pasaamoeilijk.
  • Annemarie Hendrikx

    4 jaar geleden
    Zullen wel aan mekaar gewaagd zijn , die twee... verspilling van geld en tijd voor de rechtbank ...
  • Brenda Van den Broeck

    4 jaar geleden
    Ik denk dat je gelijk hebt Dep
  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    Als een mens hard genoeg uitgedaagd wordt, sla je uiteindelijk wel terug, Wouter, ik heb nooit beelden gezien hoe Depp haar mishandelde. Hoe komt het dat hij nooit één vriendin geslagen heeft, tot hij Heard leerde kennen? Ik geloof haar ook niet.
  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Voor velen - om niet te zeggen de meesten - is een vrouw, en dan vooral een aantrekkelijke vrouw, altijd onschuldig. Ik denk dat het alle twee nogal speciale nummers zijn. Depp heeft (nog altijd, in tegenstelling tot hetgeen er beweerd wordt) wel het meeste kapitaal. Boeiende zaak, ik ben benieuwd.