Lior Refaelov en Didier Lamkel Zé in betere tijden.
Volledig scherm
Lior Refaelov en Didier Lamkel Zé in betere tijden. © Photo News

Lamkel Zé haalt uit naar Refaelov: “Hij doet zelf niet wat hij moet doen”

AntwerpDe waarheid kwetst. Vorige week had Lior Refaelov in een interview nog uitgelegd waarom Lamkel Zé niet mee was op stage. De Israëliër benadrukte daarin dat hij - en nog andere ploegmaats met hem - veel tijd en energie in het enfant terrible had gestoken, maar dat hij de inspanningen moe was. Lamkel Zé reageerde vanmiddag als door een wesp gestoken, op Instagram uiteraard. 

7 reacties

  • Kurt Boeckaert

    4 jaar geleden
    aan zo n speler heb je totaal niets, integendeel de groepssfeer helemaal verpesten, zichzelf in het middelpunt van de wereld plaatsen zonder iets bij te brengen aan de ploeg ! En ondertussen het “kapitaal” van de club vernietigen! Zo vlug als mogelijk van af zien te geraken! Maar wie gaat zo n gek binnenhalen!?
  • nick verheyen

    4 jaar geleden
    Als antwerpfan zeg ik, verkopen,en snel, zè heeft kansen genoeg gehad, hij zal het nooit snappen, als hij blijft komen er problemen in de kleedkamer, spijtig want het is een topspeler, had een hele mooie carriere kunnen hebben, hopelijk komt hij er nog
  • Patrick Souffriau

    4 jaar geleden
    Mochten wij zo tewerk gaan c4 en buiten hij is er nog ferm voor betaald Schandalig
  • Johan Meulenbergs

    4 jaar geleden
    Verkoop die lastpost of heel de ploeg gaat daar last van krijgen
  • Dominique Chapelle

    4 jaar geleden
    Aan Ze.. Laat op het veld zien dat we u kunnen geloven.. Helaas tot nu toe ni veel. Belangrijke strafschop missen en heel veel zever in pakskes tonen, dat is uw aandeel. Grow up man en laat op het veld zien wa da ge kunt. Rafaelov doet zijn werk.. Tov u???