De campagneslogan van Kanye West zal kort en bondig luiden: “Yes!” Als ‘running mate’ kiest hij voor Michelle Tidball, een obscure predikante uit Wyoming.
Volledig scherm
De campagneslogan van Kanye West zal kort en bondig luiden: “Yes!” Als ‘running mate’ kiest hij voor Michelle Tidball, een obscure predikante uit Wyoming. © AFP

“Een teken van de duivel”: Kanye West ziet komst van coronavaccin met argwaan tegemoet

Kanye West (43) heeft in een vier uur durend interview met zakenblad Forbes enkele opvallende uitspraken gedaan. Zo ziet de Amerikaanse rapper de komst van een coronavaccin met de nodige argwaan tegemoet, hij ontwaart er zelfs “het teken van de duivel” in. Daarnaast zegt hij ook zijn steun in president Donald Trump op. Als tegenreactie wil hij aan de Amerikaanse verkiezingen deelnemen met een eigen partij, de Birthday Party. “Want als wij winnen, zal het zijn alsof iedereen tegelijk verjaart.”

3 reacties

  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    Ergens iets teveel van gehad, en dat is hem klaarblijkelijk niet goed bekomen, als je al begint met tekens van de duivel, verlamd geraken door nog onbestaande vaccins en chips inplanten om niet naar de hemel te kunnen gaan dan heb ik er al hele grote bedenkingen bij en met hele grote bedoel ik in feite "zo zot als Moe Foeng" en ik ben zeker dat ik de enige niet ben.
  • Kurt HORRIX

    4 jaar geleden
    Kunnen we ALSTUBLIEFT een code rood afroepen voor de Gefaalde Staten van Amerika ! En liefst permanent. Laten we een cordon sanitair opleggen...we zijn er WK in. En dan stel ik voor om binnen een jaar eens te gaan vragen of God goed voor hen gezorgd heeft...misschien vinden we in tussentijd wel een boodschap van hen in een fles ? Want dat is zo ongeveer hun niveau vandaag al.
  • Linda De Vreese

    4 jaar geleden
    Hoe zotter, hoe meer kans op het presidentschap. Hoe doen ze het?