Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Binnenkort weer bijklussen tot 6.000 euro per jaar?

Bijklussen bij een voetbalclub of een lokale vereniging? Het wetsvoorstel van Kamerlid Tania De Jonge (Open Vld) wil het opnieuw mogelijk maken om tot 6.000 euro per jaar bij te verdienen in een (sport)club - al zou er nu wel een sociale bijdrage gevraagd worden.

9 reacties

  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    6000 euro bijverdienen is voor een politieker (die dan nog eens over de 1000 euro niet belastbare onkostenvergoeding krijgt) - in een handomdraai geflikt. Maar er zijn ook mensen die daar een gans jaar voor werken aan nog geen 7 euro per uur en zonder onkostenvergoeding.
  • Kris Eelen

    4 jaar geleden
    Een kaakslag voor elke zelfstandige!!!!
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    Voor al de roepers hier ik werkte vroeger full time betaalde daar belastingen op en het weekend wanneer de meeste niet willen ging ik bijwerken in horeca daar moest ik dan nog eens belastingen op betalen fair?
  • Piet Van Buggenhout

    4 jaar geleden
    Die voorwaarde dat mensen minstens 4/5de moeten werken, wil dat zeggen dat gepensioneerden niet in aanmerking komen? Ze denken misschien dat we allemaal uitgeroeid zijn door hun nalatigheden tijns de Corona crisis
  • Tom Faes

    4 jaar geleden
    Snapt deze vld dame nu echt niet dat er nog heel veel mensen zijn die uit liefde voor hun vereniging gratis actief zijn . Begrijpt zij echt niet dat met haar voorstel clubs failliet zullen gaan ? Dat politici voor elke inspanning dubbel en dik betaald willen worden wil niet zeggen dat iedereen zo is . Foei vld.