Mehdi Bayat druk telefonerend - Opinie van onze Chef Voetbal Stephan Keygnaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Mehdi Bayat druk telefonerend - Opinie van onze Chef Voetbal Stephan Keygnaert. © BELGA/HLN

Onze Chef Voetbal vraagt zich af of onze voetballeiders licht aan het einde van de tunnel zien: ‘Godgeklaagd en ongelooflijk’

Jupiler Pro LeagueDinsdag leek de Pro League de schaapjes op het droge te hebben. De beslissing van het BAS over de klacht van Waasland-Beveren zou maar een formaliteit zijn. Woensdagmiddag werd dan al de kalender voor het nieuwe seizoen voorgesteld, maar nog geen twaalf uur later besliste het BAS dat het verhaal van het seizoen 2019-2020 nog niet geschreven is. Onze Chef Voetbal Stephan Keygnaert laat z'n licht schijnen op de onstabiele relatie tussen de Pro League en het Belgisch Arbitragehof voor de Sport. 

16 reacties

  • JURGEN VAN DURME

    4 jaar geleden
    Tom decock in de volgende landen is er ook gestopt : frankrijk schotland nederland, geef aub de feiten correct weer
  • claudio lugli

    4 jaar geleden
    P.L is al een even grote komedie als onze politiek.veel bla bla weinig daad kracht .enkel eigenbelang is hier ook opportuun.
  • Luke B

    4 jaar geleden
    Vreemd genoeg was de ´chef sport’ volledig akkoord om de competitie te stoppen, zelfs toen de UEFA duidelijk plaats maakte op de kalender en erop aandrong om de competitie af te werken, net zoals ze in de meeste beschaafde landen hebben gedaan. Was de competitie afgewerkt geworden, waren er nu geen problemen geweest. Maar blijkbaar hebben sommige bobo’s op 15/5 hun wil doorgedrukt... met alle gevolgen van dien.
  • David De Geyter

    4 jaar geleden
    Wat bochtenwerk is er allemaal niet gebeurd voor die van Mechelen! Nu hetzelfde voor Beveren!
  • Paul Mues

    4 jaar geleden
    Eigen schuld dikke bult, ze wilde de kleine ploegjes stilletjes aan de kant schuiven en nu hebben ze inderdaad een groot probleem.