Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Delfine Persoon krijgt haar herkansing tegen Katie Taylor: “Hopen op goede kamp, met deze keer juiste beslissing”

BoksenDelfine Persoon heeft haar herkansing beet. Op 22 augustus zal ze in het Engelse Brentwood de WBC-wereldtitel trachten te heroveren die ze op 1 juni in New York onverdiend moest afstaan aan Katie Taylor. “Er kan iets rechtgezet worden”, aldus Persoon.

17 reacties

  • Gerard Teeuws

    4 jaar geleden
    Veel succes
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Die ierse kon nauwelijks nog op haar benen staan na de vorige kamp. Die had geen volgende ronde overleeft. Probleem is dat ze nu weet waar ze zich aan kan verwachten. En nog beter voorbereid aan de wedstrijd zal beginnen.
  • Guido Swerts

    4 jaar geleden
    Ze kan inderdaad best voor de KO gaan,grootste zekerheid dat ze de wedstrijd wint en hopelijk wordt Delphine nu ook eens eindelijk Belgisch sportvrouw van het jaar.
  • Guido Swerts

    4 jaar geleden
    Geweldig,als iemand dit verdient is zij het wel,succes Delphine.
  • Heyse Michel

    4 jaar geleden
    Ze zal toch uit een ander vaatje moeten tappen als ze wil winnen, de ierse heeft box technische kwaliteiten die persoons niet bezit , een uitstekende voorste jab , een puik voetenwerk en variatie met een ritme cadans die persoons in de war brengt. Alleen een bijsturen van de vecht wijze van persoons kan de overwinning brengen, geen wilde klappen en agressief naar voor stormen maar de “ kunst” van het “ vuist schermen “ her ontdekken.