Olivia Colman in 'The Crown'.
Volledig scherm
Olivia Colman in 'The Crown'. © AP

Netflix maakt toch nog een zesde seizoen van ‘The Crown’

TVDe hitserie ‘The Crown’ krijgt toch nog een zesde seizoen op Netflix, dat vertelt bedenker Peter Morgan tegen The Hollywood Reporter. Daarmee komt het oorspronkelijke idee om zes seizoenen over de Britse royals te maken toch uit.

0 reacties

  1. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”
  2. “Wie de verdubbelaars volgt, krijgt één zeer duidelijke aanwijzing”: onze man speurt mee naar ‘De mol’
    PREMIUM
    tv

    “Wie de verdubbe­laars volgt, krijgt één zeer duidelijke aanwijzing”: onze man speurt mee naar ‘De mol’

    Met nog drie afleveringen te gaan lijkt de groep af te stevenen op een historisch laagterecord van de geldpot in ‘De mol’. De verdienste van een prima saboteur. Maar in welke proeven toonde die zich verdacht? Welke duidelijke aanwijzing geven de verdubbelaars? En wat leert de doos van Pandora ons alsnog? Onze molwatcher speurt mee. “Binnen de groep worden deze twee het meest verdacht.”