Axel Witsel.
Volledig scherm
Axel Witsel. © rv

BV’s steunen mondmaskeractie waarmee “helden van coronacrisis” bedankt worden, deel opbrengst gaat naar Special Olympics Belgium

Heel wat BV’s zetten mee hun schouders onder een actie van Panathlon. Die organisatie, die ethiek en fairplay in de sport promoot, wil met herbruikbare stoffen mondmaskers “alle helden van de Covid-19-gezondheidsscrisis bedanken”. Op de maskers staat dan ook in het groot ‘DANK U’ gedrukt, waarbij elke letter is opgevuld met de beroepen die het verschil hebben gemaakt tijdens de crisis. 

2 reacties

  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Als onze politici geen mondmasker dragen als ze de social distancing van anderhalve meter niet respecteren (zelfs voor de camera), en virologen zelfs het nut van mondmaskers in twijfel trekken en elkaar tegenspreken, zijn bv's misschien goed geplaatst om het gezond verstand te doen zegevieren. Kan het kwaad een masker te dragen? Ze zijn bijna wereldwijd verplicht!
  • An Peeters

    4 jaar geleden
    de "helden" zijn reeds vergeten, en dankzij CD&V krijgen de verpleegkundigen niks compensatie ! Ik twijfel sterk nog paraat te staan bij een tweede golf en met mij, vele collega's. Dat ze dan maar eens beseffen wie essentieel is.