Thibaut Courtois aan het werk tegen Alavés.
Volledig scherm
Thibaut Courtois aan het werk tegen Alavés. © EPA

Zidane blij met alwéér een clean sheet, Courtois is al 457 minuten ongeslagen: “Het is fenomenaal, wat hij doet”

La Liga2-0 op eigen veld tegen Alavés. Kat simpelweg in het bakkie voor Real Madrid. De Koninklijke kan een nieuwe titel ruiken, met dank aan een alweer “fenomenale” Thibaut Courtois.

5 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    De verdienste van een keeper hangt niet af van zijn verdediging. Keepen doe je solo. Het is de hoeveelheid werk die hij heeft dat afhangt van de verdediging. En courtois heeft eigenlijk meer werk dan je zou denken bij een ploeg als real. Al lijkt dat nu beter.
  • Erik Audenaert

    4 jaar geleden
    Wedstrijd tegen Alavés was WEERAL met de hulp van de VAR . Een doelpunt vanuit buitenspel en die penalty was helemaal duidelijk zichtbaar dat Real de resterende wedstrijden cadeau krijgen van de VAR .
  • luc van beylen

    4 jaar geleden
    Hij is zeer goed, maar dat kan alleen als ook zijn medespelers achteraan en midden ook goed komen verdedigen.
  • Dirk Tuymans

    4 jaar geleden
    Dankzij de VAR zou een betere titel zijn. Dit heeft niks mee voetbal meer te maken in Spanje. 9 Penalty’s op 8 matchen. Kan het nog duidelijker...
  • Erik Raus

    4 jaar geleden
    En weer geen woord over de goals die onterecht afgekeurd werden tegen hem. Courtois is top maar de neutrale journalmistiek is ver te zoeken. Weer een penalty die op zijn minst twijfelachtig was. Bij de fout was de bal niet volledig over de lijn dus vrije trap, geen penalty. Weer VAR in voordeel Real. Sinds de herstart is het elke match zeer duidelijk, Real moest winnen ongeacht hoe en eerlijk, scoren zonder VAR lukt niet goed. Barca verdiend het zeker niet dit jaar maar Real evenmin.