Diatta en Okereke aan het feest.
Volledig scherm
Diatta en Okereke aan het feest. © Photo News

Club Brugge nu al klaar voor de bekerfinale: 6-0 in schietoefening tegen KV Mechelen

Club BruggeWas Club Brugge woensdag in zijn eerste oefenwedstrijd tegen Beerschot blijven steken op 1-1, dan maakte het vandaag snel korte metten met KV Mechelen. Voor de Maneblussers werd het een pijnlijke uitstap naar de kust, waar Club Brugge in zijn Belfius Basecamp schietoefening hield: met zware 6-0 verliescijfers in de koffers moest geel-rood de droeve terugreis naar het binnenland aanvatten. Bekijk in de video hieronder de goals.

9 reacties

  • Tom Vanden Houten

    4 jaar geleden
    Na Beerschot moesten er nog geen conclusies getrokken worden, nu wel blijkbaar?
  • Ramon Simon

    4 jaar geleden
    Ale voorgaanda seizoenen begon Club met hoge cijfers, maar na paar wedstrijden is het al een pak moeilijker om te winnen. Ze zijn beter maar ze halen niet uitzonderlijk hoge punten. Het gaat zo makkelijk omdat de andere clubs zo weinig punten pakken. Daardoor was de kloof zo groot.
  • Vermeiren willy

    4 jaar geleden
    Kampioenschap is nog niet aan de gang en dezelfde miserie begint al alles voor Brugge en niets voor een andere laat ze in Engeland spelen ze voelen hun toch te sterk voor de Belgische kampioenschap zie hun bestuur.
  • Robbby Robbby

    4 jaar geleden
    Niet meer serieus hoe club word bevoordeeld zelfs bij de voorbereiding.
  • luc janssens

    4 jaar geleden
    Is niet slecht voor ons kv mechelen. Staan we terug met beide voeten op de grond. Weet dat het 2e seizoen steeds moeiijker is dan het eerste.