De Amerikaanse president Donald J. Trump tijdens zijn bezoek aan het militaire ziekenhuis - met mondmasker. (12/07/2020).
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald J. Trump tijdens zijn bezoek aan het militaire ziekenhuis - met mondmasker. (12/07/2020). © EPA

Trump draagt voor het eerst mondmasker in het openbaar - Nieuw dagrecord besmettingen in VS

UPDATEDe Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag voor het eerst een gezichtsmasker in het openbaar gedragen. Hij droeg een mondmasker tijdens een bezoek aan het militaire ziekenhuis Walter Reed, net buiten hoofdstad Washington. Hij was daar aanwezig om gewonde veteranen te ontmoeten, zo is op tv-beelden te zien. Dezelfde dag werd bij 71.389 mensen in de VS het coronavirus vastgesteld, een nieuw record.

10 reacties

  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Jullie moeten het volledig film op de Amerikaanse media bekijken. Trump zet zijn masker pas op als hij het Walter Reed ziekenhuis binnenstapt en nadien weer af als hij terug in zijn limousine zit. Zuiver show in het kader van verkiezingscampagne.
  • Kees Huls

    4 jaar geleden
    Met mondmasker lijkt hij precies intelligenter.
  • van den eeden maria

    4 jaar geleden
    Lees de uitleg van Dedecker hier op deze site en dan weet je dat we het hier niet beter hebben gedaan en niet op onze borst moeten kloppen We zijn net één dag verplicht om in de winkel en op sommige plaatsen een masker te dragen. Daarvoor kon ieder dat vrijwillig doen. Net als in de USA. Dus eerst de balken onder ogen nemen van ons eigen beleid voor je gaat schieten op hoe het elders gaat. Trouwens elk land doet het zoals ze dat willen kijk naar Zweden en zijn daar meer doden in verhouding.
  • Danny Damiaens

    4 jaar geleden
    Bij ons juist hetzelfde,in begin toen de virus zwaar toesloeg waren er ook geen mondmaskers nodig.Als ik hem hoor praten en handelen komt heel goed overeen met onze regering en experten!
  • Kurt Decloedt

    4 jaar geleden
    oei ontsmettingsmiddel inspuiten is toch niet zo'n goed idee? toch beter een mondmasker zoals alle andere stervelingen...